Vuosi sinkkuna

love”Olen viihtynyt viime vuoteni sinkkuna, enkä voi väittää seksielämääni tylsäksi. Victoria Milan on auttanut minua saamaan paljon kumppaneita, ja olen nauttinut suunnattomasti vapaudesta tehdä mitä vain kenen kanssa vain. Yhdenyönjutuista ei ole tarvinnut kantaa teknisiä tai henkisiä paineita, vaan olen uskaltanut toteuttaa hulluimmatkin haaveeni.

Usein petipuuhiini on liittynyt vahva alkoholinkäyttö, koska miehet ovat tarttuneet mukaan lähinnä baareista. Nuoresta asti olen suhtautunut omaan kroppaani kriittisesti, mutta hiprakassa estot ovat unohtuneet, enkä ole muistanut kantaa stressiä muutamasta vatsamakkarastani.

Ongelmani liittyvätkin deittailuvaiheeseen. Kun tapaan saman miehen useamman kuin kerran, paineet alkavat kasautua hartioilleni niin seksistä kuin omasta ulkonäöstänikin. Haluaisin, että mies ottaa minut edelleen intohimoisesti ja voisin kertoa hänelle toiveeni, mutta kun vietän useampia öitä saman kumppanin kanssa, en enää uskalla näyttää mitä haluan.

Ryhdyn vaistomaisesti häpeilemään kroppaani ja miettimään sitä, miltä näytän hänen silmissään. Vaikka olisin ensimmäisenä yönä tuntenut itseni todelliseksi seksipedoksi, itseluottamukseni katoaa jostain syystä nyt taivaan tuuliin. En myöskään uskalla sanoa ääneen halujani. Pelkään ehkä, että jos paljastan todellisen minäni, karkotan hänet. Alankin usein vain miettiä sitä, miten miellytän miestä ja unohdan täysin omat haluni ja mieltymykseni. Seksistä tulee suorittamista, josta on kadonnut kaikki intohimo.

Toivon usein salaa, että mies tajuaisi ehdottaa jotain rajumpaa. Tähän saakka olen kuitenkin sattunut deittailemaan vain tyyppejä, joiden kanssa seksi muuttuu jyystämiseksi jo parin kerran jälkeen, vaikka nimenomaan alussahan peiton pitäisi heilua ahkerimmin.

Ongelma on minulle suuri, koska se vähentää sitoutumishalujani, vaikka samalla haluaisin jo löytää elämänkumppanin ja perustaa perheen. Tälläkin hetkellä tapailen miestä, joka on kaikin puolin täydellinen ja meillä synkkaa hyvin, mutta makuuhuoneen puolella homma lässähtää alta aikayksikön.

En ole mikään puhujatyyppi, ja siksi tuntuisi hölmöltä ottaa asia esille tämän hetkisen deittini kanssa – varsinkin kun vasta tapailemme. Kärsin tosin samasta ongelmasta jo viimeisen pidempiaikaisen kundikaverini kanssa, emmekä silloinkaan pystyneet puhumaan aiheesta.

En myöskään tiedä, kokevatko miehet asian ongelmana, vai onko dilemma vain oman pääni sisällä. Sen kuitenkin tiedän, että vaikka rinnallani olisi kuinka ihana mies tahansa, jo toisen seksikerran jälkeen ajatukseni alkavat laukata villeissä yhdenillan seikkailuissani, ja kiinnostukseni kainalossa olevaan nallekarhuun lopahtaa ainakin seksuaalisesti. Olen avuton, koska en haluaisi elää näin loputtomiin, vaan toivon tavallista parisuhdetta.” –Helmi, 26